Coachingstraject op maat

Heb je last van de impact die Corona op jouw leven heeft (gehad)? Wil je aan specifieke, persoonlijke ontwikkelpunten werken? Sta je voor een moeilijke keuze? Wil je dingen aanpakken en oplossen? Heb je hierbij behoefte aan persoonlijke begeleiding van een professionele coach? Samen gaan we met jouw vraag of onderwerp aan de slag. Vind je het fijn om in gesprek te gaan tijdens een wandeling of andere sportieve activiteit? Ook dat is mogelijk.

0 +
Keer Gewerkt Aan worden wie je bent
0 +
keer de balans gevonden
0 +
mensen geholpen
0 %
tevredenheid

Wat levert het mij op?

Opbouw van het traject

Wat mijn klanten zeggen:

Investering

We beginnen met een kennismaking en intake.

Naar aanleiding van jouw inbreng bepalen we het aantal sessies. We stemmen het traject af op jouw doel en wens. Minimale afname is 3 sessies. 

Een voorbeeld: mochten we van te voren 6 sessies hebben afgesproken en er blijken er 5 nodig te zijn, dan betaal je voor 5 sessies. Als we 6 sessies afspreken en het blijken er 7 te zijn, betaal je voor 7 sessies. 

Vanaf € 349,50

Plan een gratis telefonisch consult van 15 minuten

Weten wie je bent en wat jouw waarden zijn is stap één. Het dragen dat je dit bent, is het begin van persoonlijk geluk. Jij kunt hier volledig eigen baas over zijn. Plan een gratis consult en kom erachter wat OWYA! voor jou kan betekenen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en blogs? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.